Fixbet Papara, Havale ve Kriptoda 5 Makul Limit

Fixbet Papara, Havale ve Kripto işlemlerini 365 gün masrafsız yap! Güvenli yazılımlar ve güncel limitleri keşfettik.

Fixbet’te Çok Popüler 5 Ödeme Tekniği

Fixbet Papara, Havale ve Kripto transferlerini her gün yapabilirsin. Her saat başı veya yılın 365 gün transferlerini gerçekleştirirsin. Hem kripto para birimleri hem de diğer ödeme teknikleriyle bu sistemde konforlu yatırımlar yapılmaktadır.

Genel olarak 16 farklı ödeme tekniği, para yatırımlarında kullanılmaktadır. En yaygın şekilde tercih edilen 5 para yatırma metodunu ise senin için limitleri ile sıraladık.

  • Havale/ Eft ile minimum yatırım tutarı 100 TL
  • Vegapay ile minimum yatırım tutarı 100 TL
  • Multipay ile minimum yatırım tutarı 250 TL
  • Cepbank ile minimum yatırım tutarı 50 TL
  • Finfin ile minimum yatırım tutarı 50 TL

Elbette bunların yanı sıra Papara ile de 100 TL’den itibaren yatırımı yapılabilir olduğunu bilmen gerekir. Ayrıca en çok tercih edilen otomatik tekniklerden biri Payfix ile 50 TL değerinde yatırımlarını sağlayabilirsin.

Genellikle üst yatırım limitlerinde herhangi bir sınırlandırma bulunmamaktadır. Bunlar tamamen uygulanan ödeme tekniğinin genel özelliklerine bağlı olarak farklılık gösterebilir.

Fixbet Para Çekimlerinde Yöntemler

Fixbet Papara, Havale ve Kripto para yatırmaları oyuncuların hesapları üzerinden sağlanmaktadır. İstersen hesap numarası istersen iban numarası ile dijital transferlerin güvenli bir şekilde sağlanmaktadır. Ayrıca kare kod, Cepbank veya telefon numarasıyla para gönderme gibi çeşitli unsurlar da bulunmaktadır.

Kredi kartlarının da geçerli olduğu sistemde dünyanın tüm Visa kartlarıyla yatırım yapılabilmektedir. Ayrıca debit kart işlemleri veyahut internet bankacılığı gibi fonksiyonları da kullanabilirsin. Sitede kullanılan en popüler tekniklerden biri de kuşkusuz Mefete yöntemidir.

Ödeme hızları da genellikle anında- hemen olarak uygulanır. Sadece cepbank ile yapılan para yatırma işlemlerinde 20 dakikaya kadar işlem süresi verilmektedir. Yatırımlar için bir limitlendirme uygulanmayan sistemde para çekimleri için bazı miktarlarda limitler uygulanır.

Fixbet Papara ve Crypto İle Çekimler

Fixbet Papara, Havale ve Kripto ile para çekimi yapılır mı? Yatırımlar yapıldığı gibi bu bahsettiğimiz yöntemlerle çekimler de sorunsuzca yapılmaktadır. Özellikle ilk para çekme işlemlerinin zaten banka havalesi yöntemiyle uygulanıyor olması gerekmektedir. İkinci ve daha sonraki tüm çekim işlemleri istenilen diğer teknikler ile sorunsuz yapılabilmektedir.

Ayriyeten havale ve EFT teknikleri kullanılırken, üyelerin kendi hesaplarına uygulaması zorunludur. Bir başkasının hesabı üzerinden yatırımlar ve çekimler yapılmamaktadır. Papara ile de onaylı mobil cüzdanlar dahilinde yine banka havalesiyle çekimlerini gerçekleştirebilirsin.

Kripto para birimleriyle de en yüksek çekim miktarlarının uygulandığını söyleyelim. Öyle ki günlük 100.000 TL’den fazla yatırım yapan üyeler 5.000.000 TL’ye kadar kripto çekim yapabilirler. Fakat diğer yöntemler ile miktarlar en fazla 1.000.000 TL kadar sağlanabilmektedir.

Genel olarak ödeme işlemleri de güvenli ve sorunsuz bir biçimde sürdürülür. Ama firmanın belirttiğine göre her üyeden gerekli görülen durumlarda kimlik doğrulama belgeleri istenebilmektedir. Risk birimi tarafından onaylanan işlemler ise 7 gün 24 saat sınırsız şekilde transfer edilmektedir. Her oyundan elde ettiğin bakiyeleri sağlam şirket yapısıyla sorunsuz bir şekilde hesabına aktarabilirsin. Üstelik komisyon yok, işlem masrafları da yok!

Fixbet Finansal İşlemleri Güvenli midir?

Fixbet Papara, Havale ve Kripto teknikleri güvenli mi ve site ödeme yapar mı? Gerek yatırımlar gerek ise çekimler olsun da ekstra güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Nitekim Curacao Hükümeti nezdinde yetkilendirilen firma yasaldır.

Socas International Limited Şirketi adına kayıtlı olan firma, aynı zamanda Ticaret Odası sicil numaralarıyla bilinmektedir. Hem de Avrupa Birliği topraklarında olduğu için vergi mükellefliği devam etmektedir. Hem yatırımlarda hem çekimlerde olası şikayetler, sorunları için müşteri hizmetleriyle görüşme sağlayabilirsin.

Türkiye’de 10 yıldan fazla süredir verdiği hizmetlerde herhangi bir ödeme şikayeti olmadığı da zaten anlaşılır. Şikayet çözümleri en etkin sürelerde ve güven ile yapılmaktadır.

Fixbet VIP Çekim Limitleri

Fixbet Papara, Havale ve Kripto ile uygulanabilen limitler de en alt 300 TL’den itibaren sağlanmaktadır. Tüm ödeme tekniklerine dair limit bilgilerini de üyelik hesabından görüntüleyebilirsin.

Zira VIP üyelik opsiyonları olduğu gibi yatırım metotları da çekimleri belirleyen genel unsurlardır. Alternatif çözüm merkezleriyle de uluslararası kalite sağlayan FixBet sitesinde ödeme şikayetleri için bağlantı bulunur. Lisans kuruluşu bağlantıları çözümleri kesintisiz şekilde sürdürmektedir.

Yorum yapın