Kullanıcı Sözleşmesi

Lisans

Aksi belirtilmediği sürece Fixbet ve/veya lisans verenleri Fixbet’ teki tüm materyallerin fikri mülkiyet haklarına sahiptir. Tüm fikri mülkiyet hakları saklıdır. Bu içeriğe, bu hüküm ve koşullarda belirtilen kısıtlamalara tabi olarak kendi kişisel kullanımınız için Fixbet’ den erişebilirsiniz.

Yapmamalısın:

  • Fixbet ’den materyali yeniden yayınla
  • Fixbet ’den materyal satın, kiralayın veya alt lisanslayın
  • Fixbet ’den materyali çoğaltın, kopyalayın veya kopyalayın
  • Fixbet ’den içeriği yeniden dağıtın

Bu web sitesinin bazı bölümleri, kullanıcıların web sitesinin belirli alanlarında görüş ve bilgi yayınlamaları ve paylaşmaları için bir fırsat sunmaktadır. Fixbet, Yorumları web sitesinde yayınlanmadan önce filtrelemez, düzenlemez, yayınlamaz veya incelemez. Yorumlar, Fixbet’in temsilcilerinin ve/veya iştiraklerinin görüşlerini ve fikirlerini yansıtmaz. Yorumlar, görüşlerini ve fikirlerini yayınlayan kişinin görüşlerini ve fikirlerini yansıtır. Uygulanabilir yasaların izin verdiği ölçüde Fixbet yorumlardan veya bu web sitesinde Yorumların herhangi bir şekilde kullanılması ve/veya yayınlanması ve/veya görünmesi sonucunda oluşan ve/veya maruz kalınan herhangi bir yükümlülük, hasar veya masraftan sorumlu olmayacaktır.

Fixbet , tüm Yorumları izleme ve uygunsuz, saldırgan olduğu düşünülen veya bu Şartlar ve Koşullar’ı ihlal eden Yorumları kaldırma hakkını saklı tutar.

Şunları garanti ve beyan edersiniz:

  • Yorumları web sitemize gönderme hakkına sahipsiniz ve bunu yapmak için gerekli tüm lisanslara ve izinlere sahipsiniz;
  • Yorumlar, herhangi bir üçüncü şahsın telif hakkı, patenti veya ticari markası dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hiçbir fikri mülkiyet hakkını ihlal etmemektedir;
  • Yorumlar, gizliliğin ihlali niteliğinde olan herhangi bir hakaret, iftira, saldırganlık, ahlaksızlık veya başka bir şekilde yasa dışı materyal içermemektedir.
  • Yorumlar, ticari veya gelenekleri teşvik etmek veya ticari faaliyetleri veya hukuka aykırı faaliyetleri sunmak amacıyla kullanılmayacaktır.

Bu vesileyle Fixbet’ e , Yorumlarınızdan herhangi birini her türlü biçimde, formatta veya medyada kullanma, çoğaltma, düzenleme ve başkalarının kullanmasına, çoğaltmasına ve düzenlemesine izin verme konusunda münhasır olmayan bir lisans veriyorsunuz.

Yorum yapın